Fotoshoot

Heeft u interesse in een fotoshoot van uw huisdier of huisgenoten, neem dan contact met mij op via info@kornetplaza.nl

Een fotoshoot kost Ä 50,00 exclusief reiskosten, inclusief 20 foto's. Reiskosten zijn 25 cent per gereden km vanuit Almere. Het aantal te rijden km wordt vastgelegd via de anwb-routeplanner. Ik neem zo'n 2 uur de tijd voor de foto's. Alle extra foto's boven de 20 die gekozen worden kosten Ä1,00  per stuk. De bestelde digitale foto's worden op een cd gebrand en per post toegestuurd. Op de cd staan de foto's in de hoogst mogelijke resolutie, waardoor ze gemakkelijk op groot formaat afgedrukt kunnen worden. Verder staan er ook foto's in lagere resolutie op de cd met mijn copyrightteken in de hoek rechtsonder. Indien de foto's op het internet getoond worden deze copyrightfoto's daarvoor gebruiken.

Voorwaarden

Bij het maken van een afspraak voor een fotoshoot worden meerdere data vastgelegd om zodoende met goed weer te kunnen fotograferen. Na aankomst worden eerst de kosten voor de fotoshoot en de reiskosten betaald. Daarna ga ik aan de slag.

Tussen het maken van de shoot en de verwerking daarvan zullen maximaal 3 weken zitten, dit in verband met eventuele andere afspraken.

De kwaliteit van de kleuren kunnen afwijken op het scherm van de klant als er geen gekalibreerd scherm gebruikt wordt. Hiervoor kan ik niet aansprakelijk worden gesteld.

Op alle door mij gemaakte foto's rust copyright , of deze wel of niet gekocht zijn door de klant. Het auteursrecht van de door mij gemaakte foto's rust ten alle tijde bij mij. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden ( zowel de foto's met copyrightteken als de foto's in hoge resolutie) op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan door mij is aangeleverd. Andere uitsnedes, collages of bewerkingen zijn niet toegestaan. De gekochte foto's zijn dus alleen voor eigen gebruik. Zonder mijn toestemming mogen er dus ook geen foto's gebruikt worden op commerciŽle sites en/of voor fotowedstrijden. Zelf heb ik het recht om gebruik te maken van alle door mij gemaakte foto's voor commerciŽle  doeleinden.

Mochten er verder nog vragen zijn, stel ze dan gerust via info@kornetplaza.nl