Wie ben ik?

Hallo,mijn naam is Birgit Kornet en ik fotografeer al een aantal jaren met veel plezier. Vooral van het fotograferen van dieren, met name honden kan ik erg genieten.

Op een gegeven moment wilde ik graag wat betere apparatuur en heb ik een Sony spiegelreflexcamera aangeschaft met een paar mooie lenzen. Natuurlijk komen er steeds betere body's en  lenzen op de markt en op dit moment ben ik dan ook in het blijde bezit van een Sony Alpha 77 body met een prachtige 70-200 f 2.8 Sony lens. Daarnaast heb ik ook nog wat andere lichtsterke lenzen in mijn bezit. Ik heb wat workshops gevolgd bij goede fotografen en verder veel praktijkervaring opgedaan. Nu, een aantal jaren later maak ik regelmatig foto's van pups, volwassen honden en op de inventarisatiedagen van de ASCN, de rasvereniging van mijn eigen ras de Australian Shepherd, maak ik foto's van de honden die daar komen.

Verder probeer ik regelmatig nieuwe dingen uit en heb dus ook een aantal studiofoto's van honden en mensen en daarnaast speelt ons paard Original en paarden van onze vrienden een grote rol in de foto's die u te zien krijgt.

Het werd nu tijd om de foto's eens te laten zien en u ook te laten genieten van het enthousiasme van mijn modellen. Heeft u interesse in een fotoshoot van uw huisdier of kind neem dan gerust contact met mij op via info@kornetplaza.nl.  Via de knop " Fotoshoot " kunt u zien wat de kosten zijn van een persoonlijke fotoshoot.

 

.